Csevegő szoba.
Re: Csevegő szoba.
Szerintem azért akkor is nagy dolog 50 év vízben állás után, hogy kiszedik, egyben van és működőképessé tehető. Bár én soha nem szerettem a T34-est, mert én mindig a német oldalról találkoztam velük.
- Bopat
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Ne viccelj már.
De mekkora dolog, hogy egy öreg gyerekkori élményei alapján találták meg.
Mennyire jó állapotban van, no meg a motor is beindult egy alapos tisztitás után. (ott van a cikkben)
Van sok olyan tank amely nem indul be pár évesen, vagy szétrohad pár évtized alatt.
Ez meg viz alatt volt 56 évig!
Ez.... ez.. hihetetlen.1 volt szovjet tagköztársaság területén , ahol harcok dúltak,találtak 1 szovjet tankot 1 tóban..Fantasztikus.Több 10 000-es példányszámban gyártott "ritkaság"...
Már csak a jóistennél nem volt hadrendben a tipus.
Kb .annyit ért a kiemelése mint amennyit adnak érte vasban.
Ha még T-26-os lett volna vagy 1 korai szalin-1-es.De ez?
vagy 1 tényleg ritka toldi,zrínyi,vagy csaba.
német tank lett volna akkor azt mondom hogy ejha.
Ja hogy német zsákmány?azta..fúúúú..abbol is volt jópár100..Ha jól láttam akkor se 1 fug-5-ös antenna se mg34 beépítve,se ráhegesztett német parancsnoki nyílás.Kecelen a múzeumban van kiképző változat is.Na az ritka.
Beindult a motor?
az igen..bolondbiztos,durva,aluminium,zokszigénmentes iszapágy,öntött test.Ezek a varázsszavak.
De mekkora dolog, hogy egy öreg gyerekkori élményei alapján találták meg.
Mennyire jó állapotban van, no meg a motor is beindult egy alapos tisztitás után. (ott van a cikkben)
Van sok olyan tank amely nem indul be pár évesen, vagy szétrohad pár évtized alatt.
Ez meg viz alatt volt 56 évig!
Ez.... ez.. hihetetlen.1 volt szovjet tagköztársaság területén , ahol harcok dúltak,találtak 1 szovjet tankot 1 tóban..Fantasztikus.Több 10 000-es példányszámban gyártott "ritkaság"...
Már csak a jóistennél nem volt hadrendben a tipus.
Kb .annyit ért a kiemelése mint amennyit adnak érte vasban.
Ha még T-26-os lett volna vagy 1 korai szalin-1-es.De ez?
vagy 1 tényleg ritka toldi,zrínyi,vagy csaba.
német tank lett volna akkor azt mondom hogy ejha.
Ja hogy német zsákmány?azta..fúúúú..abbol is volt jópár100..Ha jól láttam akkor se 1 fug-5-ös antenna se mg34 beépítve,se ráhegesztett német parancsnoki nyílás.Kecelen a múzeumban van kiképző változat is.Na az ritka.
Beindult a motor?
az igen..bolondbiztos,durva,aluminium,zokszigénmentes iszapágy,öntött test.Ezek a varázsszavak.
Ne viccelj már.
De ....
Nem viccelek.Itt az alföldön is tudunk elsüllyedt t-34-esekről.Voltam már jómagam is leletmentésen.Mg-42....(szerelmetes sóhaj)teherautőval végigmentek rajta.a feltárást követő fél éven belül már húztuk bele a vaktöltényes szinházi fehér hevedert.azt a hangot nem felejtem el egyhamar.Érdekes hogy német és nyugati járművek mennyire nehezen viselik a dolgot.
Pzkfw.3-asok alvázig visszarohadva a Dunában,Kübelwagenek...De érdekes hogy a Tigrisek,Párducok,Királytigrisek jobban bírták.
A moszkvai tömegsírfeltárásról lemaradtam.Nem bánom.Okucani (Bosznia- Hercegovina)tömegsírokról már csak a fotókat engedték megnézni a faluban.Nem kívánom senkinek.30-40 "db" 10-14 éves gyerek féléves holttestei..Is...A bevonuló szerbek a komplett iskolát,tanárostol,takarítónénistől,kiterelték a közeli erdőbe.... nem folytatom mert csúnyákat tudnék még leírni.( A magyar-amerikai tábor építői között voltam ott )
De ....
Nem viccelek.Itt az alföldön is tudunk elsüllyedt t-34-esekről.Voltam már jómagam is leletmentésen.Mg-42....(szerelmetes sóhaj)teherautőval végigmentek rajta.a feltárást követő fél éven belül már húztuk bele a vaktöltényes szinházi fehér hevedert.azt a hangot nem felejtem el egyhamar.Érdekes hogy német és nyugati járművek mennyire nehezen viselik a dolgot.
Pzkfw.3-asok alvázig visszarohadva a Dunában,Kübelwagenek...De érdekes hogy a Tigrisek,Párducok,Királytigrisek jobban bírták.
A moszkvai tömegsírfeltárásról lemaradtam.Nem bánom.Okucani (Bosznia- Hercegovina)tömegsírokról már csak a fotókat engedték megnézni a faluban.Nem kívánom senkinek.30-40 "db" 10-14 éves gyerek féléves holttestei..Is...A bevonuló szerbek a komplett iskolát,tanárostol,takarítónénistől,kiterelték a közeli erdőbe.... nem folytatom mert csúnyákat tudnék még leírni.( A magyar-amerikai tábor építői között voltam ott )
"NYUSZI VAGY???......Mc FLY???!"
Nos, egy sapi már megérkezett:
”Általános mozgósítást rendeltem el! Akinek nincs repülője, az legalább lőjön a levegőbe!”
Zapp Brannigen
Zapp Brannigen
De az első fecske megvan, most már érdemes figyelni a postást...
”Általános mozgósítást rendeltem el! Akinek nincs repülője, az legalább lőjön a levegőbe!”
Zapp Brannigen
Zapp Brannigen
- p-parker
- Kapcsolat:
Nos, egy sapi már megérkezett:
Mér' csak egy
Mér' csak egy
Két forrásból két címre jön, ezért érkezett még csak egy. Szerintem hétfőre itt a másik, nyugi
(Sajnos ez pont nem hozzám érkezett, hanem Budapestre az egyik barátomhoz.)
(Sajnos ez pont nem hozzám érkezett, hanem Budapestre az egyik barátomhoz.)
Zapp Brannigen
Zapp Brannigen
- p-parker
- Kapcsolat:
Remélem nem lesz semmi gond azzal se !
Az utóbbi időben egész kellemes tapasztalataim vannak a Magyar Királyi Postával, optimistán nézek a dolog elé. jó, jó, az a késlekedés a DVD-kkel egy kicsit érdekes volt, de ott is több esélyes van, hogy ki hibázott, ettől függetlenül sértetlenül megérkeztek.
De komolyan: Hongkongból rendeltem elektronikai cuccot, úgy volt lezárva a boríték, hogy a borítékba beleszúrt milton-kapocsra (vagy mi az az izé) volt rátekerve a boríték száját rögzítő cérna, s hiánytalanul eljött hazáig.
De komolyan: Hongkongból rendeltem elektronikai cuccot, úgy volt lezárva a boríték, hogy a borítékba beleszúrt milton-kapocsra (vagy mi az az izé) volt rátekerve a boríték száját rögzítő cérna, s hiánytalanul eljött hazáig.
Zapp Brannigen
Zapp Brannigen
a királyi posta "minőségjavulása" 1 dolognak köszönhetö.Jobb mutatókkal többet fog érni.A DP(Dauche Post) eddigi legjobb ajánlattevő.
"NYUSZI VAGY???......Mc FLY???!"
Arról a propelleres Messerschmidtről mit lehet tudni? Nagyon érdekes megoldás...
Zapp Brannigen
Zapp Brannigen
Arról a propelleres Messerschmidtről mit lehet tudni? Nagyon érdekes megoldás...
Semmit!Van ilyen is!:)
Semmit!Van ilyen is!:)