Csevegő szoba.
- Jürgen
- Időfigyelő
- Kapcsolat:
Re: Csevegő szoba.
Sziasztok újra!
Valaki nem tudja esetleg, hogy Albertában (Kanada) vannak-e DMC találkozók, vagy bármi ilyesmik?
Persze rá is kereshetnék...
Valaki nem tudja esetleg, hogy Albertában (Kanada) vannak-e DMC találkozók, vagy bármi ilyesmik?
Delorean DMC-12. The car of the future.
Sziasztok újra!
Persze! Minden második hónap első vasárnapján, a helyi városháza előtti téren, 10 órától. Komolyan!
Persze! Minden második hónap első vasárnapján, a helyi városháza előtti téren, 10 órától. Komolyan!
- dubniczkia
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Sziasztok újra!
Én úgy tudtam, hogy péntek esténként 19:00-tól a Bulkley mögött.
Én úgy tudtam, hogy péntek esténként 19:00-tól a Bulkley mögött.
- Jürgen
- Időfigyelő
- Kapcsolat:
Létezik egy Alberta DeLorean Owners Association (ADOA), de mint nem-tulajdonos, sajnos nem sikerült felvenni a kapcsolatot velük. Az egyetlen elérhetőségük egy Facebook csoport, ami a környékbeli DMC tulajdonosok baráti köre, legalábbis annak tűnik; kíváncsiságból megpróbáltam csatlakozni a csoporthoz, de természetesen elutasítottak.
Amire a kérdés feltevésekor nem gondoltam, az a dmctalk user keresőjének a használata - így elég sok felhasználót találtam a környéken, de sajnos nagyon kevés a fórumon aktív (nem, mintha az bármit is számítana). Itt majd még érdemes lesz szűrni, ráírni pár emberre, hátha lesz, aki nem veszi zaklatásnak.
Mindenesetre ha sikerül összefutni valakikkel, akkor majd beszámolok róla, ha bárkit is érdekel. Elsősorban a személyes élmény a lényeg, ami remélem, pozitív lesz Eddig még az volt minden deloreanessel
Amire a kérdés feltevésekor nem gondoltam, az a dmctalk user keresőjének a használata - így elég sok felhasználót találtam a környéken, de sajnos nagyon kevés a fórumon aktív (nem, mintha az bármit is számítana). Itt majd még érdemes lesz szűrni, ráírni pár emberre, hátha lesz, aki nem veszi zaklatásnak.
Mindenesetre ha sikerül összefutni valakikkel, akkor majd beszámolok róla, ha bárkit is érdekel. Elsősorban a személyes élmény a lényeg, ami remélem, pozitív lesz Eddig még az volt minden deloreanessel
- Jürgen
- Időfigyelő
- Kapcsolat:
Elsősorban a személyes élmény a lényeg, ami remélem, pozitív lesz Eddig még az volt minden deloreanessel
Hmm. Lehet, hogy Te nem találkoztál velem?
Pedig de. Csak nem vagy te olyan gonosz...
Amúgy biztos van rohadék Delorean tulajdonos is, csak könnyű leélni egy életet úgy, hogy egyel sem futsz össze. Amúgy is kínosan ügyelek arra, hogy ne mondjak nettó baromságokat, és úgy egyből könnyebb szót érteni. "Osztán fluxuskondenzátor van-e benne? He, hehe, hehehe... alamónijumból van, tudom ám. Tuttad-e hogy ez vót a legszarabb sportkocsi ám, stb."
Hmm. Lehet, hogy Te nem találkoztál velem?
Pedig de. Csak nem vagy te olyan gonosz...
Amúgy biztos van rohadék Delorean tulajdonos is, csak könnyű leélni egy életet úgy, hogy egyel sem futsz össze. Amúgy is kínosan ügyelek arra, hogy ne mondjak nettó baromságokat, és úgy egyből könnyebb szót érteni. "Osztán fluxuskondenzátor van-e benne? He, hehe, hehehe... alamónijumból van, tudom ám. Tuttad-e hogy ez vót a legszarabb sportkocsi ám, stb."
ez kötekedésnek fog hangzani, de azért leírom: miért nem veszel egy tükrös rayban replikát?
Megfogadtam a tanácsodat.
Megfogadtam a tanácsodat.
Patrick Stewart is szereti a Deloreant. Tudtam én, hogy jó fej a fickó.
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Delorean vs Mustang.
Jaja. Kémeim jelentették, hogy jártál a madaras tescoban.
- Bopat
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
de nagy a csend
Karácsony?
Karácsony?
de nagy a csend
Karácsony?
Az.
Milyen a motorosszàn? Megèrkezett már?
Karácsony?
Az.
Milyen a motorosszàn? Megèrkezett már?
- Bopat
- Kapcsolat:
Megérkezett.
Lassú, nehéz.
De jól bírja a melót
Lassú, nehéz.
De jól bírja a melót
- Bopat
- Kapcsolat:
sajnos megnéztem a tékasztorikat.
hihetetlen, hogy emberek fizettek a moziban ugyanezért, és egyetlen mozit se gyújtottak fel emiatt.
Annyira szar?
Vagy?
hihetetlen, hogy emberek fizettek a moziban ugyanezért, és egyetlen mozit se gyújtottak fel emiatt.
Annyira szar?
Vagy?