Elado DMC-k
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Re: Elado DMC-k
Ez a legjobb kiadás:
-manuális váltó,
-csíkos csomagtér ajtó,
-tankoló kisajtó,
-motoros hátsó antenna,
-szürke felnik.
Ezért pont nem érdekelne a penész, egy kis domestos megoldaná.
-manuális váltó,
-csíkos csomagtér ajtó,
-tankoló kisajtó,
-motoros hátsó antenna,
-szürke felnik.
Ezért pont nem érdekelne a penész, egy kis domestos megoldaná.
erről a poros kocsiról még a port is vétek lemosni.. , ha lenne felesleges pénzem, így tolnám be egy csak a kocsinak felállított kiállítási "diorámába"
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
erről a poros kocsiról még a port is vétek lemosni.. , ha lenne felesleges pénzem, így tolnám be egy csak a kocsinak felállított kiállítási "diorámába"
-és bele kell írni a porba: Koszos, mosd le!
-és bele kell írni a porba: Koszos, mosd le!
egyébként is elektromos delora gyűjtök.. tudja vki hogy áll ez a projekt?
Annyira nem is ronda.
Annyira nem is ronda.
Dehogynem A lepapírozása is nagy menet lenne. Szürkére átfestve azért kerti szobornak elfogadnám Vagy ott volt az a vendéglős tavaly, aki Deloreant akart az asztalok közé állítani, neki tök jó lenne (ha jól sejtem, az az étterem azóta se nyílt meg).
Dehogynem A lepapírozása is nagy menet lenne. Szürkére átfestve azért kerti szobornak elfogadnám Vagy ott volt az a vendéglős tavaly, aki Deloreant akart az asztalok közé állítani, neki tök jó lenne (ha jól sejtem, az az étterem azóta se nyílt meg).
Delorean akkori feleségének (Cristina Ferrare) a kocsija volt:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... Number%3D1
Deloreannek soha nem volt a nevén DMC. Csak céges autókat használtak, a cég bedőlése után pedig nem vettek maguknak. Szóval ez maximum úgy lehetett a feleségéé, hogy egy neki kirendelt céges Deloreant használt pár hónapig.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... Number%3D1
Deloreannek soha nem volt a nevén DMC. Csak céges autókat használtak, a cég bedőlése után pedig nem vettek maguknak. Szóval ez maximum úgy lehetett a feleségéé, hogy egy neki kirendelt céges Deloreant használt pár hónapig.
Valami okból nézem ezt az autót már pár napja. Jó VIN, még elég jó ár és elég rossz hely.
- Bopat
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Valami okból nézem ezt az autót már pár napja. Jó VIN, még elég jó ár és elég rossz hely.
Reserve not met, szóval nem tudjuk mennyi az a jó ár...
Arkansas, na az jó mélyen van. A VIN jó De eddig még mindig én vagyok a rekorder
Reserve not met, szóval nem tudjuk mennyi az a jó ár...
Arkansas, na az jó mélyen van. A VIN jó De eddig még mindig én vagyok a rekorder
- Bopat
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Állat jó olvasmány
Állat jó olvasmány
Még csak beleolvasgattam, majd valamikor befejezem, aztán lehet hogy csinálok belőle egy fordítást a blogra.
Még csak beleolvasgattam, majd valamikor befejezem, aztán lehet hogy csinálok belőle egy fordítást a blogra.