Műszaki kérdések
- p-parker
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Re: Műszaki kérdések
Ütögetésre (rázkódásra ) van úgy ,hogy összeér az elszakadt izzószál ,és amikor felizzik összeforr .Ezért kezd el világítani ,viszont a lekapcsolás után ( amikor visszahűl ) ismét elszakad ...
- Bopat
- Kronos - Minden idők ura
- Kapcsolat:
Természetesen az ütögetést már próbáltam, de mivel reflektor esetében bekapcsol, ezért nem hiszem hogy kontakthiba lenne.
Egyébként ezekben a külső lámpatestekben ha jól gondolom, akkor csak H4-es izzószál van, a belsőben meg csak H1.
Nekem ugyanez volt. Izzócsere, elszakadt a szál benne.
Ütögetésre néha sikerült életre kelteni de aztán inkább vettem újakat . Sokkal jobban lehet látni velük.
Egyébként ezekben a külső lámpatestekben ha jól gondolom, akkor csak H4-es izzószál van, a belsőben meg csak H1.
Nekem ugyanez volt. Izzócsere, elszakadt a szál benne.
Ütögetésre néha sikerült életre kelteni de aztán inkább vettem újakat . Sokkal jobban lehet látni velük.
Bazz. Ezt akkor én kevertem össze. Én kértem ajtókhoz valókat. Cikkszám alapján én nem tudtam mi kell és ajtóra emlékeztem. Bocs.
Viszont legalább olcsó volt.
Viszont legalább olcsó volt.
2 teleszkóp az ajtókhoz valakinek? Természetesen ezeket adta az Ed, nem a csomagtartóhoz valókat, aminek a cixxámát meg is írtam.
Egy próba erejéig kölcsönadnád az egyiket? Bár nálam valószínűleg csak a torziós rugó nem kóser, de hátha javít valamit egy új teleszkóp is. Könnyű kicserélni, szóval nem karcolom össze, nem rontom el, úgy kapod vissza, ahogy adtad
Egy próba erejéig kölcsönadnád az egyiket? Bár nálam valószínűleg csak a torziós rugó nem kóser, de hátha javít valamit egy új teleszkóp is. Könnyű kicserélni, szóval nem karcolom össze, nem rontom el, úgy kapod vissza, ahogy adtad
A torziós rugó elromlani nem tud, csak eltörni. Max. az lehet, hogy gyengére van véve, de az meg beállítható.
Skacok, ezeknek a gázrugóknak vagy teleszkópoknak forgatható a feje?
Cserélném az ajtókon, de az egyiknek a fejei egy irányba néznek, pedig ellentétesen kellene. Nem akarom erőltetni, amíg valaki hozzáértőbb rá nem bólint.
Cserélném az ajtókon, de az egyiknek a fejei egy irányba néznek, pedig ellentétesen kellene. Nem akarom erőltetni, amíg valaki hozzáértőbb rá nem bólint.
Szerintem is forgatható.
Kitaláltam, hogy hogyan lehet elforgatni a végeket egymáshoz képest, természetesen nem annyiból állt, hogy az egyik végét eltekerem 180 fokkal. 10 másodperc lett volna Edéknek úgy beállítani, hogy ne szívjak vele egy órát, amíg rájövök a trükkre.
Kitaláltam, hogy hogyan lehet elforgatni a végeket egymáshoz képest, természetesen nem annyiból állt, hogy az egyik végét eltekerem 180 fokkal. 10 másodperc lett volna Edéknek úgy beállítani, hogy ne szívjak vele egy órát, amíg rájövök a trükkre.
Ilyen ez az autószerelés.
Viszont most már te is tudod hogyan kell.
Ilyen ez az autószerelés.
Viszont most már te is tudod hogyan kell.
Először itt próbálkozom, hátha van gumis ismerőse valakinek: kellene nekem 2 új első gumi a Delóra, a Continentalnak és a Michelinnek is van ez a mérete (195/60/R14), ezeket preferálnám. De már annyiszor próbáltak túltárolt, 6-7 éves "új" gumikat rámsózni - ráadásul sok helyen 4 gumit kell egyszerre venni, hogy elviselhető áron adják -, hogy megpróbálnám inkább ismerősön keresztül a beszerzést. Tudom, tudom: egy gumi sokkal tovább jó, ha normálisan tárolták, de tegyük a kezünket a szívünkre: ugyan miért tárolta volna bárki is az én jövendőbeli gumijaimat temperált helyiségben, rendszeresen átforgatva, 6-7 éven át? Szóval én már azt sem hiszem el, amit egy gumis kérdez.
A hátsó Pirellik még jók (meg nincs is többszázezrem lecserélni őket), de a Pirelli már nem gyártja az első méretet, mindenképpen különböző márkájú gumik lesznek a kocsin
A hátsó Pirellik még jók (meg nincs is többszázezrem lecserélni őket), de a Pirelli már nem gyártja az első méretet, mindenképpen különböző márkájú gumik lesznek a kocsin
Pirelli P6000 nincsen? Elméletileg az van ebben a méretben.
Egyébként fogalmam sincsen hogy honnan lehetne arrafelé gumit szerezni. Egy-két éven belül nekem is aktuális lesz a dolog, már alig várom.
Egyébként fogalmam sincsen hogy honnan lehetne arrafelé gumit szerezni. Egy-két éven belül nekem is aktuális lesz a dolog, már alig várom.
Pirelli P6000 nincsen? Elméletileg az van ebben a méretben.
Mivel a magyar Pirelli b...ott válaszolni a kérdésemre, az angol központjukat kérdeztem, és megerősítették, hogy már nem gyártják ezt a méretet. Nem is a Conti vagy Michelin gumik beszerzésével van gond, mert bármelyik gumis rendel nekem, de előre le kell perkálni az árát, és aztán ha a kezembe nyomja a sok éve gyártott vackot, akkor már nem sok mindent lehet csinálni. Ezért kellene egy ismerős, aki rá tud nézni a gumira, mielőtt elhozza vagy mielőtt kifizetem.
Mivel a magyar Pirelli b...ott válaszolni a kérdésemre, az angol központjukat kérdeztem, és megerősítették, hogy már nem gyártják ezt a méretet. Nem is a Conti vagy Michelin gumik beszerzésével van gond, mert bármelyik gumis rendel nekem, de előre le kell perkálni az árát, és aztán ha a kezembe nyomja a sok éve gyártott vackot, akkor már nem sok mindent lehet csinálni. Ezért kellene egy ismerős, aki rá tud nézni a gumira, mielőtt elhozza vagy mielőtt kifizetem.
- Zsolt
- DCM alapító tag
- Kapcsolat:
Pirelli P6000-es volt az én autómon is.
A vizes utakon nagyon stabil, de eladtam a felnikkel együtt, annyira zajos volt.
A vizes utakon nagyon stabil, de eladtam a felnikkel együtt, annyira zajos volt.
Pirelli P6000-es volt az én autómon is.
Ahol csak egy milliméteres műanyag fal választ el a motortól, a gumi zajszintje meglehetősen irreleváns
Ahol csak egy milliméteres műanyag fal választ el a motortól, a gumi zajszintje meglehetősen irreleváns
Ezzel nem értek egyet. A Delorean motorja elég halk, a szél és kerékzaj sokkal hangosabb. Ezek a mostani Cooper Cobráim érezhetően halkabbak a korábbi Goodyear Eagle gumiknál. Mondjuk szarabbak is.
Ezzel nem értek egyet. A Delorean motorja elég halk, a szél és kerékzaj sokkal hangosabb. Ezek a mostani Cooper Cobráim érezhetően halkabbak a korábbi Goodyear Eagle gumiknál. Mondjuk szarabbak is.